Autók » Fiat » 850 (1964-1972)

850 Limousine

Olasz m?remek

Az autó 1972-t?l családtag. Én a 3. generáció vagyok a sorban. Sokan nem szeretik az olasz autókat. Tény, hogy ha valaki nem látott még motorolajat/villáskulcsot, és nem is akar, annak nem ez a megfelel? autó. A gondoskodást nagyon meghálálja. Út szélén még soha nem kellett miatta éjszakázni, a talpán mindig hazahúzta magát. Gyorsulása, futóm?ve, fékei siralmasok mai szemmel nézve, de mégsem mérhet? össze pl. egy trabiéval, mert attól azért nagyságrendekkel jobb. Viszont a feeling az mindenért kárpótol! Kezelhet?ségét tekintve nagyon kézhezálló kis masina. Bárhol bármikor elfér, nagyon pici a fordulóköre. A farmotor+hátsókerékhajtás hibátlan benne télen is. Soha nem értettem azokat akik szerint lehetetlen ilyennel havon/jégen autózni :)
A leggyengébb pontja a karosszéria. 5 évente gyakorlatilag kötelez? a lakatolás. Összegezve: Nagyon szeretem :)

- Ezt itt most nem részletezném :) A nálunk szolgált 33 év alatt gyakrolatilag a kormánykerék és a motorháztet? az ami még a gyári

Sajátkez? szervizelése van, a rossz tapasztalatok miatt (Öreg autó ez, vedd el? a kalapácsot Jóska...)

Fenntartási költség (9) Évjárat 1970
Előző autója? S100 Következő autója? Plymouth Gran Fury