Autók » Fiat » 127 (1971-1986)

127 1050ccm

szeretnivalo csajozo!kisordog

Nagyon sokaig gondolkodtam ezen a kocsin,hogy megvegyem-e aztán a bátyám beszélt rá végul is mivel o már ismerte régebbrol.Egy kétajtos 1050-es! Hát mondanom sem kell , nagyon meglepodtem ez az állat gép ugy birta a 140km/h-t,hogy csak na és még csak meg sem eroltette magát.a hangja az mint egy kis porszivo de a vezetési élmény kárpotolt.Egy év után sajnos a rozsda lett az ur es donteni kellett eladom,vagy felujitom.Az lett a vége,hogy vettem egy masikat amely nem volt tul rozsdás(és amelyik már háromajtos volt,ami sajnos sokat ront a látványon) és jott a teljes darabokra szedés es osszerakás ami sajnos elég sokáig huzodott pontosan 14honap volt. De eljott a nap az utolso munka- bele a motor! (amelyhez megjegyzem nem nyultam!!tehat semmi javitás,14honapig állt a garázsban!)...Es láss csodát az elso porgetésre indult nem hittunk a szemunknek a haverokkal.Még egy évig hiba nélkul autoztam vele,azutan lecseréltem egy ford fiestara (bánom) eladtam egy ismeros gázszerelonek munkás kocsinak rányomott egy év alatt 45000km-t végul nem birta a kaszni es szétmallott szo szerint , rossz volt látni ahogyan tonkremegy.-megj. a motor még most is joo! visszavettem otthon van, vár egy uj kasznira:)) .................. utoirat/a total egyenesbe fektetheto elso uleseknek nagyon orultunk az akkori baratnommel szep "esteket" toltottunk benne:))hat mint a haloszoba cool! sajnos kep nem keszult a kocsikarol maig naon sajnalom!

- elso fékek,alternátor-toltés,es a rozsda foleg elol

magam szereltem,autoszerelonek tanultam

Fenntartási költség (6) Évjárat 1979