vörös ördög
Tényleg ördög.Vagy inkább ördögi?Amikor megláttam egyből beleszerettem.Ahogy megpillantottam a garázsban a vastag porréteg miatt kicsit selymes fényű ferrari piros fényezéssel a krómozott lökháritókkal egyből tudtam kell nekem!Talán hiba volt!Egy biztos csak olyannak ajánlom aki szeret és tud is szerelgetni különben fenntartási költségei felemésztik egy 6 tagú család teljes havi költség vetését!na jó ez tulzás de az igaz,hogy az alktrész olcsó ugyan hozzá de valóban rendszeresen szükség van a legkülönfélébb cuccokra hozzá!Egy szavam se lehet mert idáig csak egy váltót,két hardy tárcsát(nem a váltócsere alkalmával hanem külön-külön adták fel a harcot) és elektromos cuccokat cseréltem benne!Az ülés kritikán aluli gyorsan le is cseréltem.Az autóstársak viselkedése-tisztelet a kivételnek-szintén az.nem értem aki ilyen autóban ül nem is ember?Nem kell megköszönni ha beengedem,simán kijönnek elém stb!Az autóhoz jár egy kicsit lenéző"kispolskis" filing de szerencsére a 190 centimmel és 100 kilómmal valamelyest ellensúlyozni tudom:)!Szóval ez egy kicsit bánt de amúgy a verda jó egyenlőre!Mondjuk szerintem k**va sokat fogyaszt ahhoz képest,hogy 650ccm és max 80km/ó az üzemi ford szám meg valahol a 500-4000 között van!Van egy 113 lóerős japán autóm is az kb 2l-el eszik többet!de az érzés ég és föld.Mármint a félelem érzés:)
- Váltó,hardy egyenlőre....
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1980 |