Autók » Fiat » 126 (1972-2000)

126 650 E

Szeretni kell ,mert ennyi pénzért nem jár csoda sorry

Nos a "KISPÓK".Sokan azt hiszik ,hogy ólcsón lehet egy jó autót venni.....Sajnos ez nem igaz mivel olcsó húsnak.....
A kispók lényege ,hogy ne egy 1,6´os motor "erejével" csapódj neki egy fának..falnak vagy ami van(a választék igen széles).Első autónak szerintem ideális mert ugyanúgy előjönnek rajta a hibák mint egy drágább autón de nem mindegy ,hogy "pályakedzőként" mennyit tudsz rá áldozni.
Most őszintén 650 ccm-től nem kell csodát várni.Arra van ,hogy elvigyen A-ból B-be ennyi.Aki a "majd én megmutatom" meg az "ezt figyeld" tipus az vegyen egy 1,6´os benzines vagy 2,0 turbodieselt azokkal lehet trükközni ezzel meg simán menni.
Ami még fontos lehet hogy lehetőleg aki akar egyet venni az 1990 utáni tipust vegyen ,vagy generátorost mert sokkal megbízhatóbb ill. elbír egy CD-s rádiót meg két normálisabb hangfalat.Valamint jobb a fogyasztása is Én le tudtam szorítani 5 liter alá ,de igaz hogy nem mentem vele 80km/h fölé (ugyanis minden autonak meg van az a sebesség ami felett ugrik a fogyasztás ez a kispóknak kb 80km/h-valamint ez az a büvös szám ami felett elkezdi enni az olajat).

Összefoglalva az biztos ,hogy a pénzét megéri(úgy 100 000Ft-ig)És ami még fontos ,hogy a csajoknak nagyon bejön(és igen lehet benne..... csak meg kell találni a megfelelő pózt vagy megfordítani az első ülést...)

- Ezzel a mostani autóval semmi baj nincs.

Ismerősök maszekok

Fenntartási költség (10) Évjárat 1990
Előző autója? Következő autója? BMW 524TD (de ha nem jön össze akkor kispók)
Verdikt (6.7/10)

Fiat 126 1972