Autók » Fiat » 126 (1972-2000)

126 650E

Szappantartó kispola

Negatívumok:
- majdnem minden második hónapban szerel?nél volt
- m?szakira felkészíteni egy vagyon
- gyönge ablak párátlanítás
- kicsit picike
- kevés a végsebessége
- nincs fejtámasz
- sok motorolajat eszik
- nehéz a kormánnyal bánni
- leragatt a gázpedál

Pozitívum:
- könny? vele parkolni
- keveset fogyaszt
- jól lehet vele man?verezni
- farmotoros
- olcsók az alkatrészek
- könny? az alkatrészeket megszerezni
- olcsó

Összefoglalva:
Szerethet? kis autó. Olyan embereknek ajánlom aki ért egy kicsit az autókhoz vagy van a kocsihoz gépkönyve és egy kicsit szeret barkácsolni.
Mivel ez volt a legels? autóm ezért egy kicsit nosztalgiával gondolok rá.
Én amikor megvettem egy kicsit rossz állapotban volt egy kismotort adtam cserébe és még ? fizetett 10 Eft nekem.
Nagyon nem néztem meg a kocsit, mindegy volt csak végre legyen már nekem is egy autóm.
Még a m?szakija is le volt járva. Nagyon ráfaragtam mert két A4 lapnyi hibalistám volt amit meg kelett csinálnom hogy le lehessen m?szakiztatni. Végül is 150 Eft ráköltöttem, hogy a h?n áhított kocsit használhassam. Eléggé megbízhatatlan volt állandóan otthagyott ahol gondolta és lehetett vontatni.

- AC pumpa csere, karroszéria rendbehozása, karbulátor beállítás, csomagtartó bovden szakadása, nívópálca tömítéshiba (olajfröcskölés), indító bovden hiba, gyertya kirepülése, sebességmér? spirál elszakadása 2 esetben, motortér fedél elromlása, duda elromlása, ablaktker? elromlása.

Kónya Mihály

Fenntartási költség (3) Évjárat 1984