Nagyon király Hutyutyu
Akkor kezdem a rossz tulajdonságával:3-nál töb személyt nehéz benne kényelmesen szállítani. A rossz tulajdonságok felsorolásának ezennel vége :) Imádom a kocsit ,így objektív értékelést nehéz lesz írnom (ebben közrejátszik az is ,hogy ami nekem természetes ,az másnak korántsem az. Pl.: a függőcsapokat rendszeresen zsírozni ,gyujtásra idönként ránézni ,stb... A szerelőlét átka ) Az autóban leginkább a fűtést szeretem. Kiszereltem a termosztátot ,ami egy rudazattal helyettesítettem (szigorúan +15 fok /igen ,+15 fok/ alatt lehet használni ,mert külömben megfő a motor ,valamint a fűtéscsapot állandóan nyitva kell tartani. ) Télen a repkedő minuszokban is kegyetlenül felfűti az utasteret. Mire kiállok vele ,már jó idő van a kocsiban.A futóműve is nagyon jó (meg kell szokni :) ,kanyarban verhetetlen. A 24 paci a kis kasznihoz bőven elég. A kasznihoz még annyit ,hogy mindenképpen le kell alvázvédőzni ,külömben évente lehet hordani lakatolni. Az elektromos rendszere egész áttekinthető. A gyári dinamó azonban semmit nem ér. Ki is cseréltem gyári generátorra. A gyárilag 34Ah-s akut érdemes kicserélni 44Ah-ra ,illetve a gyári halogénfoglalatú foncsort beletenni ,ha már generátoros (elbírja a dinamó is,de nem a legjobb )
- Gyakorlatilag izzókiégésen kivül semmi baja nem volt :)
Én magam. Ezért jó autószerelőnek lenni :)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1988 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |