Autók » Fiat » 126 (1972-2000)

126 POLSKI FIAT 126/650e

HUNCUTKA AZ UTAK KIRÁLYA

Azért vettem kis polskit, mert 2005ben kersztapám 30 ezerért hozta nekem, plusz 1 alkatrész autót amiből már 50% kicseréltük!De a motorhoz nem kellett még nyúln! 3x kellett vontatni, 2x az ac pumpa miatt! 1x pedig a gyújtó kábel miatt!Az első 2 alkalom kor templon mellett robbantam le! ezért másodjára apu csak annyit mondott a telefonba hogy akkor imádkozzál! Mivel mindig mire megnyugodtam hogy most már jó lesz , rögtön lett vele valami, ezért elneveztem huncutkának!De hiába az sok lerobbanás bosszúság!Én imádom!Mellette másfél év múlva vettem egy fiat puntoII!ezért Hosszú távra 2007 óta csak 3xmentem,de rövid távra pl. a munkahelyre nap mint nap az én huncutkámmal járok!
u.i: én 115km/h mentem vele!Lámpánál csak 3-ba mentek el mellettem!

- ac pumpa (hála 1.tulaj mert leszívta teljesen a benzint)
- fél tengelyben a bordák ki koptak
- lengő kar eltört
- gyújtó kábel
- küszöb
- kopó alkatrészek(henger fej tömítés, kipufogó tömítés, stb...)
- kuplung
- váltócsere

apu, én és hosszú puska

Fenntartási költség (6) Évjárat 1989
Előző autója? bicikli,busz,vonat Következő autója? fiat punto II mellette (nem dobtam el huncutkát)
Verdikt (5.8/10)

Fiat 126 1972