CMF-Célnak MegFelel
3év alatt jól megszólgált a gépezet.Kisebb problémák minden autóval vannak,hát ezzel is: olajfolyás páldául alap,gyújtás elállítódik,stb,stb.Nagyobb problémák nem is voltak vele,mert megvétel után egy évvel kisebb motorgenerálon esett át.Persze azért volt,hogy szivatott.PL: akksi lemerült,gyújtókábel elromlott (ezért volt,hogy egy hengerrel mentem:),gázpedál beragadt(tempomat:).Volt egy rejtélyes akadozása is,amit a szerelő sem értett,de aztán rendebejött valahogy.Utóbbi időben a váltás nehézkesen ment.
Első autóként teljes mértékben megvoltam vele elégedve,kicsi,nincs az a parkolóhely ahova nem fér be,hihetetlenül olcsó,alkatrész van hozzá bőven(fillérekért),nagyon alacsony fenntartási költségek és persze alacsony fogyasztás (nyáron 5.5 városban,de nem 30-40es tempónál;) ) Ezekért cserébe sajnos kicsi,és lassú.Na persze lehet vele száguldozni,de főleg lendületből,mivel gyorsulása erősen konvergál a 0-hoz...De ez az autó nem erre való,lássuk be.Én 99%ban városban használtam arra tökéletes.
Inkább nyári autó,télre nem ajánlom mert életveszélyes,de a hátsókerék legalább kis élvezetet nyújt ilyenkor;)
Motorikusan megbízható volt,télen is ment,viszont a kaszni szétrohadt sajnos,ezért el akartam adni,de senkinek nem kellett.Műszakija már lejárófélben volt,amikor egy idióta Suzukis belémjött,és totálkáros lett,én meg azóta is örülök,hogy élek.Szóval akinek gyereke van,meg számít neki a biztonság az jó messziről kerülje el.Én soha többet nem ülök Polskiba,pedig szerettem nagyon.
- Dinamó problémák,első futómű dőlése,kuplung,gyújtás kábel,gázpedál baragadt
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1988 |
Teljesítmény | (2) | Km vásárláskor | 62000 |