Az életérzés egyik formája
Ezt az országuti csodát 2006 Januárjában vásároltam meg mint fiatal suttyó akinek autó kellett(jelzem elhamarkodtam a dolgot de mindegy:))Az autóba eddig 9000km-ert tettem bele és még egy év műszaki van rajta és friss műszakival vette.Ugyhogy még egy könyörtelen év vár ránk:)Ugy alapjábavéve nincsen vele semmi bajom mindig elvitt ahova kellett,kivéve kétszer baszott ki velem de az jó arány 9000km-en!Meg hát ahoz képest hogy nem egy megbízhatóságárol híres autó én mégis annak tartom!Javítási költségei könnyen és szinte inygen megoldhatók(ingyen alatt azért nem azt kell érteni hogy tényleg ingyen)egy motort az ember már kap bele 15ropiért azért egy másik autóba 15 rongyért az ember csak egy alkatrészt vesz ebbe meg egy egész "reaktort"!Főbb hibái amik előfordulhatnak az pl erőteljesen pírező kasztni,generátor,önindító!Ja a benzint és az olajat tulajdonképen egyaránt tudja fogyasztani!Röviden tömören ennyi lenne a saját tapasztalatom,fiataloknak kezdőautónak tudom ajánlani!
- A szelephimbasor kitörött,a karburátor pillangószelep kikopott(ezért hát szerette a hasát,edig ez volt vele a rekordfogyasztásom százon 13l)gyengén rohadt a kaszni,gyertyapipa leszakadt és a hengerfejen elégett(ami aztán igencsak nagy füstel járt:))önindító,lendkerék fogai ledarálódtak!
Házibarkács,sufnituning,haverok
Zoli bá