Alattomos Motoregér
A motoregér egy egyszer?, ám annál több meghibásodást produkáló gépezet, amit természetesen anyagi megfontolásból vettem. A legjobb a fogyasztása volt, tetszett a man?verezhet?sége, de ezzel vége is....Nem tudom, hogy a lengyel összeszerelésnek és anyagmin?ségnek tudható-e be, vagy hogy én a második gazdája voltam, de iszonyú sok problémám volt vele, olyan, amikr?l még sohasem hallottam. A legrosszabb, hogy el?re egyik hibáját sem jelezte, hanem egyszer csak szétesett, eltörött, szétcsúszott, lelazult, szétszakadt valami...ami további alkatrész meghibásodását hozta maga után. Az utángyártott cuccok nagyon rosszak voltak, hihetetlen, de minden hónapban (igaz kb 1500-1800 km-t mentem vele havonta) jókora kiadást jelentett. Sorolom...: a hengerfal t?csavarjai eltörtek és a kipufogócsonk kiszakadt a helyér?l....a gyújtás és visszatölt? rendszer állandó hibája miatt csak nagyon ritkán indult be....indítómotor megszorulása, ami szét is darálódott....olajfolyás, vézérm?lánc csörgés, kormánymegszorulás...iszonyat. Örültem amikor eladtam, és még aznap sem akart beindulni, de aztán elvitték és fellélegeztem. Persze voltak szép emlékek vele, de annyi gondot okozott, hogy a szépre nem is emlékszem. Csak szerel?knek és megszállottaknak ajánlom!
- annyi hely nincs....
Tibi