a szopásügyi miniszter
Háát az úgy volt....: első kocsim. igen most 2011-ben. magamnak vettem szinte ingyen volt, műszaki nélkül.... na mire nevemen lett és kapott egy műszakit ráment több mint 5 deákigazolvány. az első 50 km-n nem is volt semmi baja. utána gondoltam nem lesz ez rossz, irány a balcsi... na lefelé úgy felmelegedett, h leállt a motor... autómentő hív, mikor letettem a telefont, viccből megint megpróbáltam elindítani, és beindult. na a nyaralás vicces volt. biciklivel mentem alkatrészekért.. egész nyáron szereltem, de a végén hazajött egy szuszra 170 km-t. igaz max 70-el mert felette úgy felmelegedett a megnyúlt vezérműlánc, h csörgött mint atom. na itthon kissebb motorgenerál, de persze nem volt jó, áá na ekkor már teli volt a mindenem. aztán feltettem a netre és 4 nap alatt elment. sose volt olyan hogy valahová szerelés nélkül el tudtam volna menni. amúgy a formája tetszett, és a hátsókerékhajtás egyszerűen a legjobb találmányok eggyike. de csakis olyanoknak ajánlom akik inkább szerelni szeretnek mint menni. Ja igen és nagyon olcsó az alkatrész viszont rengeteg kell.... háát ő volt az én szopásügyi miniszterem.
- na: - hátsófék - indexkapcsoló - szinte minden elektronika - lámpák - vezérlés - gyújtás - hf tömítés - motor-váltótartó bakok/rugó - váltórúd - kuplungbowden - kipufogó
szinte mindent mi csináltunk, nem kellet hozzá túl sok ész
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1990 |
Előző autója? | – | Következő autója? | polo II |