A gyönyörű piros bestia
Az autó egy igazi hátsókerék hajtásos sportkocsi. Egy adrenalin bomba. Több mint 650 lóerő. A hangja valamivel halkabb mint az előd modelleké de míg így is gyönyörűséges.
A Hungaroringen abszolút biztonságosan vezethető gyors tempóban. A biztonsági rendszerei tökéletesen működnek, elhiteti veled, hogy tudsz vezetni. A teljes kikapcsolásukat csak komoly valós vezetési tudással rendelkezőknek javaslom. Százas tempónál nagy gáz és villog a kipörgésgátló sárga lámpája. Szóval csak óvatosan.
A kinézete egészen elképesztően gyönyörű. A váltó iszonyatosan gyorsan vált, a futómű jól teszi a dolgát. Szerencsére nekem a 8000 km alatt nem volt semmi műszaki problémám az autóval. A beírt fogyasztás csak becsült érték, soha nem számoltam ki, Az autót 3-dik autóként használtam élményautózásra sajnos csak ritkán. Mikor megvettem azt mondtam soha nem adom el , de kár egy ilyen autót ennyire nem kihasználni (5 év 8000 km). Remélem a következő tulajdonosa sokkal többet fogja használni mint én használtam. Ez a kocsi az útra termett.
- Semmi nem romlott el. 7 év garancia és ingyen szerviz jár az autóhoz.
Worm-Up kft. Budapest
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2016 |