Autók » Dodge » Nitro (2007)

Nitro 2.8 CRDI

BRUTÁLIS társ a mindennapokban

Kételkedve vettem az első nem Dodgemat de semmi ok az aggodalomra egy igen megbízható jószág ez a kis suv, bátran merem ajánlani olyanoknak akik szeretik ha az autójukat megcsodálják megnézik egy két optikai kiegészítő és a már amúgy is félelmet keltő külső még brutálisabbá teszi, nem kell sokat villogtatni a belsőben hogy elsöprődjenek a kisebb járgányok.
A műszaki adottságai, mechanikája, igen hajaz a Mercedes rendszerre mint az üzemanyag ellátás, mint az aut. váltó is, kissé rángat és hangos, de teszi a dolgát. A 2,8 dízelmotor nem pici, a maga 177 le vel nem is lenne gond de ez kicsi monstrum majd 2 tonna na ehhez kellene bőven a 200 le. Nem tudom lehet-e azt mondani hogy lomha, pedig nem vagyok egy verseny autós vezető.
De tény kellene még bele a lóerő.
A kapcsoló szervek nincsenek kézre a vészvillogóért igen mélyre kell hajolni, majdnem baleset veszélyes, a köszönés.
Most egy kis negatívum is.
-minden műanyag amivel burkolják a műszereket és az ajtókat hasonlít egy UAZéhoz, tudom hogy ez tiszta Amerika de kérem ha már egy ilyen külsejű terepjárót létrehoztak, figyelhettek volna hogy ne csak csupa rideg anyagot használjanak a belső burkolatokhoz. A motor kissé hangos és a végsebesség sem nagyon kecsegtető, én személy szerint nem szeretem túlpörgetni a gépeket de ennek a típusnak 120-130 utazó már már kissé pörgős. és a fogyasztási is innen már nagyban emelkedik.
Összességében ár érték arányban nagyon jó a kocsi a külső megjelenés egyedi, nem minden sarkon jön ilyen szembe, érdemes megvenni.

- Kötelező szervizeken kívül semmit nem kellett javítani semmi sem romlott el rajta.

Pappas Szfvár, Jó de drága!

Mogyoródi út, Jó és olcsó.

Fenntartási költség (3) Évjárat 2007
Előző autója? ranger Következő autója? ML 320