Autók » Dodge » Intrepid (1993-1997)

Intrepid 3.3 LH

Ez is Amerika!

Műszerfal hiba volt vele(semmi nem működött).Már igy vettem. De egy kis utánajárással, pár perc alatt megvolt a hiba forrása,és a javitás.Egyszerű szerkezet,elég jó hozzá lehet férni ha kell.Gyári javitási CD, köny is van ami nagyon jó segitség.Rendkivül tágas ,kényelmes,olcsó a fenntartása,biztositás se rossz,B10.A motor hosszában van,ami nem mindegy! Mindenhez hozzá lehet férni. Fogyasztást többször mértem ,igaz nem városi használatban. 95km/h temónál közuton a legkisebb 7.1 liter/100km. Köszönhetö az overdrive-os váltónak. Autópályán 4 személlyel,telepakolt csomagtartóval,2800 km után mértem,9,8 liter volt,olasz és francia utakon. Tréler vontatásnál 14 liter.De meglepően jól mozgatta a trélert,pedig nem kicsi.... Motor nem pörgős, 1800-as fordulattal simán el lehet autózni.De ha kell pillanatok alatt fent van 160-on. Zaj szinte nincs, ami van az a rosz aszfalt miatt van.Rugózás prima,140-nél is csak szélzaj.Rádiója gyárilag 7 hangszórós jó minőségű. Igazi családi autó,jól pakolható,alacsony és széles a csomagtartó nyilás.A fék viszont lehetne hatásosabb is. Összességében egy jó konstrukció,nagyon megérte az árát.

- Műszerfal elektromos hiba.Katalizátor zörgött.Használat közben még semmi nem romlott el.Kormánymű szimmering csere.A szokásos(fékbetét,ékszij,olaj,szűrők)

Magam javitom.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1994