Autók » Dodge » Caravan (2000-2007)

Caravan GRAND CARAVAN SPORT

Öszintén? ...... nem csalódtam. Nagyon jó!!!

Tavaly vettem, akkor rendberakattam. Stab összekötő, olaj csere ... a szokásos dolgok. Olajból 10 W-40 kell. Hála, mert egy olajcsere szűrővel, munkadíjjal 13.000 -ből megvan. Az alkatrész nem drága és lehet hozzá kapni, hála az egyre több USA bontónak. Összességében jó autó, mert nagy, erős és kényelmes. 7 személy és a csomagok simán elférnek. Ja, és nem a csomagtartóban ülsz, mit európai társainál. A fogyasztás.... hm.... városban 15l, országúton 11-12. De ha ilyet vásárolsz, érdemes elgondolkodni az LPG megoldásban, azzal a városi fogyasztás kijön 10 l-re. Az már úgy gondolom nem rossz, hiszen egy 1.6-os autó is megeszik annyit.
Ami nem tetszik: hátul dobfék (elvárnám a tárcsát, ekkora tömeghez), nagyobb sebességnél (160 felett) kissé zajos - már nem a motor, hanem a kasztni. A motor, mint már másnál is olvastátok elnyűhetetlen (ha betartod az olajcserét). Az motor -15 fok-ban is pöccre indul - ellentétben diesel társainál :).
Nem hiszem, hogy diesel-ben megéri venni (csak az Chrysler), sok rosszat olvasok róla és a szervízelése sűrűbb. - bár mi még mindig ott tartunk ha felhív valaki hogy benzines? - ááááááááá ..... csak a diesel az a jó, mert keveset eszik és olcsóbb.
Ja 15 forintal és kb eszik vagy 12 l-ert.
Hosszabb távon is kényelmes: karfás ülések, autómata váltó, tempomat. Összességében úgy gondolom jó autó, a fent említett "nem tetszik"-et figyelmen kívül hagyva.
Ha már itt tartunk eladó, hiába örök kisérletező vagyok.... egy nagyobb kell :)

- Csak általános dolgok: olaj, fékbetét stb.

Csak általános dolgok - SPEEDY Kispest Bontó - Vecsésen, Üllői út végén jobbra, majd egy éles kanyarban nagy telep jobbra.

Fenntartási költség (3) Évjárat 2001
Megbízhatóság (9) Vezetett km 2000