Autók » Dodge » Caravan (1984-1995)

Caravan 3.3 v6

Nagy "buta" szekér

el?bb egy 94 es voyager(caravan ua.) volt a tulajdonomba nagyon roszz alapotban kerult hozzank,keze laba ki volt ,de ment 1,5 evet hasznaltuk,a fent emlitett 2 hibaja volt csak,kesobb vettem egy 91 eset, ennek elojott a valto gond amirol hiresek a caravanok,kapott egy 94 es valtot azota renben,szepen fut, ezek ellenere imadom,hatalmas belso ter,szerintem nagyobb mint a 95 utan gyartottak,persze az ulesek mozgatasa nehezebb,10 es atlag fogy szerintem nagyon jo egy ekkora motortol,a taunusom 2l v6 ugyan ennyit evett.
mindenkepp csak a kiforottabb modelleket ajanlanam,(94 ,95),magyarorszagon nagyon dragak az alkatreszek,ha van ismeros erdemesebb eszak amerikabol hozatni.

- Eltört az ékszij feszit? görgö,kb 150 cad ,generátor megadta magát kb 200 cad, szereléssel együtt.a második ilyen kocsimon (1991) el?jött a váltó probléma amir?l elég hiresek ,bontoban 200 cad plusz kb 300 a csere,

Fenntartási költség (10) Évjárat 1991
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 200000
Előző autója? Taunus Következő autója? ezzel elegedett vagyok
Verdikt (7.8/10)

Dodge Caravan 1984

A legjobb kollégám,de NŐ!

Caravan 3.3 v6 Grand - 92
2008.12.31 170000   -