A kedvenc Pufi
Mikor megláttam,csak ennyit Tudtam mondani:Kell!
Külseje és teljestítménye teljesen magával ragadott.Az 1.3-as motorból előcsalogatott 102 LE,és az álandó összkerék hajtás hihetetlen sabilitást és menetteljesítményt biztosít.A próbaút után már Fáradtam is a pénztárhoz.:-)Méretei alapján az utastér lehetne nagyobb is,Mögém max 1 kisgyerek férne el,felnőtt semmiképpen nem.Igaz nem családi autónak Vettem,de azért nem ártott volna nagyobb helyet kialakítani hátul.Az első ülések kényelmesek,a kezelőszervek egyszerüek és könnyen elérhetőek.Felszereltsége magas (Klíma,4 airbag,ABS,el. ablakok és tükrök),viszont a futómüve iszonyúan kemény a pesti utakra ami nem az autó hibája,hanem a Fővárosi Önkormányzaté.Sima aszfalton nagyon sabil,de az úthibákon és kátyúkon szétrázza az embert.Vesekövem ugyan nem lesz,de a futómü megsínyli a pesti utakat.Motorikusan hibátlan,nem számitva a vezérmü láncot,ami állítólagos anyaghiba miatt csere áldozata lett.
Összességében meg Vagyok elégedve,mert a pénzemért egy szép külsejü és emellett gyors és megbízható autót Kaptam.
- Vezérmü lánc csere:80000Ft
Auto Don Kft.
1138 Váci út 35
Pár napos várakozás(alkatrész rékezése német o.-ból) után gyorsan elkészült.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Twingo | Következő autója? | – |