Megfizethető kényelem
Kényelem, kényelem, kényelem. Elõl-hátul hatalmas fej- és lábtér, még a 185 cm magas és 130 kg-os testméreteimhez képest is. Ültem már Picassoban és Scenicben, de ez mindkettõn túltesz tágasságban és kényelemben is. (Nem vagyok francia gyûlölõ, ez tényleg igaz!)
Az autó puhán ringatózik, de ezzel együtt fantasztikusan stabil a kanyarokban.
Eddig mindig Diesel autóm volt, de a vezetés "fíling"-je majdnem ugyan olyan, csak a nyomaték hiányzik. Nem pörgõs, 90 fölött kifejezetten lomha, de legalább nincs ingerenciája az embernek taposni a pedált, csak elõzni rémálom vele. Nem érezni a 107 lóerõt. A 8-9 l-es fogyasztás az 1300 kg-os kasznihoz nem is olyan rossz.
Ha kijönne a dízeles változat és az ára is hasonlóan kategória-vezetõ lenne, biztos, hogy abból mennék nyugdíjba (pedig még 40 sem vagyok).
A csomagtartó lehetne nagyobb.
Száz szónak is egy a vége, ebben a kategóriában magasan a legjobb ár-érték arányú kocsi, magas alapfelszereltséggel.
- Mivel itt csak az elsõ benyomásom megosztása nem tudok semmi hibárõl írni, de a 45000-es (kis)szerviz potom 47.000 Ft volt a hatvani chevy szervizben. (A 60.000-est már most 60-65 ezerre taksálták, merthogy "mindig annyiba kerül ahány km-es". Nekem meg tollas a hátam!)
Hatvan Chevrolet márkaszerviz. Gyorsak, de drágák.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | szivar audi D | Következő autója? | Dízel Tacuma (ha lesz) |