Autók » Daewoo » Nubira (2003-2004)

Nubira 1.6 SX

Ki tudja!? Lehet, hogy beválik?

Szeretem, mert: Igazi családi öszvér, 3 gyermeket, csomagokat ja és az asszonyt, kényelmesen elcipel mindenhová. Alapvet? biztonsági berendezésekkel rendelkezik, tágas beltér, halk motor jellemzi. A vezetést és kényelmet szolgáló elktromos kütyük megtalálhatóak.
Ami némi ellenérzést vált ki bel?lem az a sok kopogós müanyag ami az utasteret jellemzi, igaz ennyi pénzért e fölött szemet lehet hunyni.

- H7-es izzó 4 db kiégett, 800 Ft/db.
- Gyári rádió jó minöségü, üzemképes, de néha kikapcsol.(elviselhet?)
- 1db szúnyog és poloska a toltólámpában, porszívóval megoldva.
- 2db helyzetjelz? izzó kiégve, filléres dolog.
- Gyári vissza hívás, féklámpa kapcsoló esetleges mehíbásodása miatt.( gariba )

Szervizelve: Daewoo-Opel Marsal, Ajka-Bakonygyepes, itt is vettem a kicsikét.
Megbeszélt id?ben fogadtak, gyors, precíz munka, bár a helyzetjez? cseréjéhez 3-an kellettek, mert senki nem tudta, hogy lehet a lámpatestet (els?t) kiszerelni. A kezelési könyv elfelejtett egy rejtett csavarról írni. ?reg szaki északi írányból közelítve, félúton közölte a csavar pontos helyét és NYERT!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? 1.9 TDI Következő autója? Opel Zafira, kb. 4 év múlva