Szerethető, kényelmes, de sajnos sokat kajál.
Na hát akkor!
Az autó második kocsiként került hozzánk. Megtetszett a kocsi formája, eleganciája. A családtagok közül egy hölgy kedvence, ő gyűri most is. Kb. egy éve van nálunk 170000 km-rel vettük, megbízható helyről, ismert előélettel, törve nem volt, a sok km ellenére nagyon megkímélt állapotban volt, és most is abban van.
"Rossz" tulajdonságai
Első kellemetlen tulajdonsága fékje. Az önmagában nem hiba, hogy hátul dobfékes az autó,de ehhez a kasztnihoz sajnos alul van méretezve, és ez sajnos kellemetlen élményeket okoz annak, aki először vezeti.
Az autó jó, de sajnos kicsit hajó érzése van benne az emberenk, ami nem baj, de megszokást igényel.
Bár belseje kényelmes, de sajnos az én termetemhez nagyon rossz szögben áll a kormánykerék. Orvosolható lenne a hiba ha állítható lenne a kormánya, de sajnos nem az. Sajnos a krómozott ajtónyitót valaki tönkretette, pattog róla a krómozás, de természetesen ehhez a kocsihoz sehol sem lehet bontott alkatrész kapni. Mindennel együtt az autó jó, megbízható, kényelmes, nem zörörgnek a műanyagjai, kicsit sokat fogyaszt, és a fékje is megszokást igényel.
Röviden ennyivel lehet ezt a kocsit jellemezni.
- Semmi nem romlott még el rajta. Csak az első futómű zilentjeit kellett kicserélni rajta.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |