Autók » Daewoo » Matiz (1998-2004)

Matiz MatizII800S2003

Megérte!

Újan vettük mert itt biztos volt a futott km és hát új autó a legjobb autó!
Nem bántam meg ennyi pénz volt rá!
Vettem volna pár éves otromba kinézetű VW-t hány km-rel?
Biztos hogy jobb értéktartással, vagy Toyotát?
Ott is! Fordok nem tetszettek akkor!
De ennyire eggyik sem jött volna be.
Szóba jött még Swift, Wagon-R, Fiat meg akkor még nem kellett volna, bár azon az áron most is mást vennék!
Szóval még mindíg szeretem, bár ezt már félre tenném és szívesen lecserélném valami Focus 1.6-ra vagy !!!C-Maxra 1.6-ra!!!, japán vagy koreai most nem kell, francia meg van a családban, az sem rossz annyira... de ez jobb lenne, a többi német vagy részemről nem ok vagy túl presztizs és nem ér annyit! Svéd vagy amreikai vagy angol vagy más meg nem jön most be!

- Kuplungbowden, de már nyikorgott, az autó még garanciás volt ekkor bőven. Igazából nem a bowdennel van baj hanem a pedál felöli öntött alumínium kulissza kopott ki a bowden végén!
- Apróbb hibákat produkált, de ettől mindíg használható volt az autó! Csak a kuplung bowdent kell megnézni a szokásos dolgokon kívül egy nagyobb út előtt, ezenkívűl kivisz a világból!
- Közel olyan megbízható mint egy yaris, de lehet hogy van olyan legalábbis még! Pedig majd egymillióval kevesebb volt! A daewook hasonló megbízható autók mint a toyoták! Ez nagy szó, de nézd meg a népítéleteket!
- A tapasztalatom is ezt mutatja!
- Írtam már egy ítéletet régebben ott 3 csillagot kapott 45e. körül, 75.-nél már jobbat adok neki főleg a megbízhatóság miatt.
- A töréstesztje 3 csillagos volt, majd lehúzták 2 és félre a sparknál.
- Én ezt a légzsák nélküli típust teszteltem, csak saját magam voltam benne! Semmi bajom nem lett!
- Gazdasági totálkárra ítélték, de a kocsi oldala és a kocsiszekrény masszívitása nem sérült ezért a mai napig használom. Tökéletes lett a futóműve ami a töréskor rendesen elment. Olcsón megjavítottam!
- Amikor megvettük csak azt sajnálom nem klímás kocsit vettünk! Kár, pedig kb fél évvel később klímásat tudtunk volna újat ugyanennyiért!

Ehhez értenek mindenhol! Mint a Suzukihoz!
Csak sok helyen hanyagok! És ehhez képeset drágák!

Én

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003