Autók » Daewoo » Matiz (1998-2004)

Matiz 800-as

Kisgömböc

Kis kocsiként tágas utastér, hátso ülést lehajtva öszvérnek is jó! Sajna szélérzékeny és kanyarban hajlamos nagy sebességnél a saját orra után menni. A gyári 8 literes fogyasztást sehogy sem tudtam elérni városban 6,5 volt a max. Vettem volna mást de csak erre futotta, nem volt rossz bolt, aranyos autocska.Kétszer t?trtem mindkétszer kanyarban csúszott meg, de jól landolt az els? oldalelemmel egyszer egy Barkas-ba másodszor egy szalagkorlátba. Még a lámpák sem sérültek. Az alkatrész nem drága csak utána kell járni. Az utód a Spark már nem ilyen jól sikerült! azzal hogy a tet? ívét lecsapták hátra, a hátso ülésre már csok az ovisok férnek be bár lehet, hogy a gyerek ülésben ?k is beverik a fejüket.

- valami bels? szelep a motornál a kipufogószelepnél garanciális volt. Kétszer törtem jobb és bal elejét. Tényleg jól törik csak az oldalelem sérült.

Daewoo Danubia Budaörsi út. Remek hely!

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Megbízhatóság (8) Vezetett km 20000