Kis édes piros lusti
A feleségemé volt aki vételkor azonnal beleszeretett.Szép volt,(akril piros) a szalonból hoztuk ki és teljes extrás volt 2.2MFt!
Szerintem azért nem ért annyit de a n?kkel nem lehet bírni hiszen mindent érzelmi alapon közelítenek meg.
Rossz tapasztalataim: A motor kb 20 ezer km körül kelt életre addig iszonyú lomha volt.A klíma bekapcsolásakor mintha a kéziféket húztam volna be és akkor ivott is mint a szivacs.
Viszont nagyon jól m?ködött és jó ,hogy volt.
A motoros ablakemel? vánszorogva er?lködött de m?ködött.
140 ig lazán gurult 4 személlyel is elfogadható kényelmi keretek között.Arám sem panaszkodott rá csak a lomhaságára,
igaz el?tte egy 90 lovas corsa-ja volt.
A hátsó(5.)ajtó lemeze papír vastagságú ezért be is nyomtuk kézzel a lecsukáskor.Kiugrasztottam de a harmadik eset után már nem bírtam kicsalni bel?le a kis gödröt.
Eladáskor ért a legnagyobb csalódás amikor szidták a színét nem vették figyelembe az extráit és nagyon olcsón tudtuk csak eladni. Aki ilyet akar venni annak azt tanácsolom,hogy metál szín?t vegyen azt keresi mindenki. Aki viszont csak úgy kis autót akar olcsó fenntartással az inkább egy eladhatóbb márkát(toyota yaris,vw polo-t vegyen,1szer úgyis akar majd 1 másikat)
Egyébként nem egy vágtató idegbolond autó de nekünk bevált
(nem magas igényekkel)
N?knek tökéletes ha valaki nem olyan temperamentumos mint a feleségem..
- Említhetném: kuplungállítás bentfogás miatt 3 menet el?re,els? hangszórók csere(borzasztó selejt)ill.ablakmosó eldugulás+bels? világítás 3*kiégett(???)ja és 1db fényszóróizzó ill.defekt a Demszky aszfalt miatt.
- A legdurvább hiba a szélvéd? elrepedése volt kb 30 ezernél(nem tudom mi okozhatta,lehet ,hogy csak román selejt)
- Melyik kocsinál nincsenek ilyen hibák...
Nem kellett szervízbe vinnünk csak az els? kötelez?re.Utána magam cseréltem az olajat.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | corsa 1.4 16v | Következő autója? | Toyota Yaris 1.3 |