Kicsik között a legnagyobb (legalábbis belülr?l)
El?tte egy 1992es kis japánunk volt. Gondom nem volt vele szinte semmi, remek kis járgány volt, de sajnos az id? vasfoga már elkezdte rágni. Így hosszas töprengés után arra jutott a család, hogy autót kellene cserélni. Így hosszabb keresgélés után rátaláltunk a matizra. El?z? gazdája szépen felextrázta. 4 villanyablakot kapott és jobboldali elektronyos tükröt. B?r üléshuzatot és sötétített ablakokat. Szóval adott a pompára. Azóta elégett egy gyújtókábel és a kuplungbowdent is cserélni kellett. Utóbbit garanciában megoldották. Kicsi benne a motor, megérzi a klímát, ennek ellenére a fogyasztását kicsit soknak találom. Nem ferrari, de nagyon megbízható. Tágas a bels? tere és jól használható, elvisz A-ból B-be. Min?ségben lazán odaveri a Suzukit, bár csodát nem szabad várni t?le. 3 ember van a családban velem együtt. Kényelmesen elférünk benne még hátul is. Aki nem száguldozni akar, hanem egy megbízható, olcsón fenntartható családi autót, annak ajánlom a Matizt.
Ha Matizod van, vagy csak szereted ?ket, csatlakozz a Club Matiz Hungary-hez! www.clubmatiz.hu
- Gyújtókábel. (Kellett egy futóm?állítás is, de ez a jó magyar utak miatt van, nem a matyizt kell szidni érte). Továbbá volt egy kuplungbowden csere (garanciásan).
Chevrolet Gyulai
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |