Kék vitorlás
Kicsi megbízható autó. Városban elég erős is. Országúton is jó, igaz előzni elég reménytelen. Sztrádán 120-130-at lehet tartani, de akkor már nem igazán hallani a rádiót.
A váltója nem túl jó, de meg lehet szokni. Pl. vissza kettőt csak akkor veszi be rendesen, ha jól lelassítok.
Szélben nem nagy öröm vezetni, billeg folyamatosan.
Első autónak vettük, arra a célra, hogy A pontból B pontba eljussunk, tökéletes. Szerencsére nagyon megbízható, elég igénytelen autó. Kis mérete miatt mindenhol elfér.
A csomagtartó tényleg kicsi, de a hátsó ülést lehajtva (feltéve, hogy max. 2 ember akar beülni) kellően nagy lesz a hely.
- Egyszer nekiállt gyorsításkor rángatni, kihagyott az egyik henger. Ezt először gyújtáskábel cserével próbálták orvosolni (ez nem teljesen oldotta meg a problémát), végül a gyertyacsere lett a megoldás. Ezen kívül izzót kellett néha cserélni. Rendesen vittem éves szervizbe (olajcsere,...). - - Ja, annak nem örült amikor télen egy hónapig állt a hidegben. Pöccre indult, de a fék utána egy darabig elég furcsán fogott.
Chevrolet Vác: Megbízható, pontos szerviz. Éves szervizeket itt intéztem. Forintra annyit fizettem mint amennyit a telefonban mondtak előre. Furcsa, de Magyarországon ezzel már ki lehet tűnni.
Chevrolet Wallis: Ők javították, amikor valami vandál betörte a szélvédőt. Ezen kívül a műszakit intézték. Nem rosszak, de kissé nehézkesen mennek a dolgok. Pl. ha megígérik, hogy visszahívnak, akkor ezt többnyire elfelejtik.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | – | Következő autója? | – |