Gömbölyded városi harcos
Kispolski után ültem bele, úgyhogy nekem a négy ajtó, füthetö utastér, dönthetö üléstámlák, maga volt a luxus! Ennyi pénzért lett volna a Suzuki Swift, meg a Matiz. Ez jobban tetszett a családnak, meg nekem is. A formája olyan jópofa, kerek itt-kerek ott.
A csomagtartó nem nagy, de azért konyhaasztalt, 82cm-es TV-t elvittem vele a hátsó ülés ledöntésével. Vittem már vele négy utast, plusz négy kerékpárt és a csomagokat hozzá, autópályán így is hasított 120-at, de nem ez a fö profilja. Városban ideális kisautó, lámpától-lámpáig szinte mindegy, mivel puszítom a benzint.
Négy év, 65.000km alatt cseréltem benne 3db izzót, 2db kuplungbowdent, 1 garnitúra elsö fékbetétet, 1 szervoszijat meg a kötelezö szervizek, tehát nem drága a fenntartása sem.
Négy év után megváltunk egymástól, végig hűségesen szolgálta a családot, sok kellemes emléket hagyva maga után.
- - Kuplungbowden-először gariban cserélték. Még cserekocsit is adtak volna, de nem éltem vele.
- - Kuplungbowden másodszor is, javítási költség kb. 5000Ft volt. A gyár időközben megerősítette a bowden problémás részét, így az új tulajnak valószínűleg örökéletű lesz.
- - Szervószíj, javítás kb. 3000Ft
Inter-Autó Vác
Opel mittoménmi Kerepesi út. Elhoztam az autót, azóta az utcát is kerülöm.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Chevrolet Aveo |