Ede, az utak királya
Szerelem első látásra! Aranymetál szín, cd-s rádiómagnó, alacsony fogyasztás, tipikus női autó, kell ettől több egy 22 éves első autótulajdonosnak. Nagyon megszerettem, sosem hagyott cserben. Gyorsulni elég jol lehet vele, lendületes, könnyű cikázni vele a városban, ja és a legfontosabb, hogy mindenhova befér!:) Az öt embert már megérzi, nem is gyorsul ugy, ahogy kell. Meglepődtem néha, hogy mennyi minden belefér,de ennek ellenére nem családi nyaralásokhoz találták ki, viszont két embernek nagyon kényelmes.
Jól összerakták: a műszerfal egyáltalán nem zörög, mint egyes suzuki modelleknél, viszont a rádiópanelt vegye ki mindenki, mert a középkonzolt a betörők egy csavarhuzó segítségével elég könnyen el tudják távolítani. (Saját tapasztalat.)
- Míg nálam volt átélt egy műszakit, amikor csak a kötelező dolgokat cserélték rajta, minimális költséggel. Kétszer kellett gyertyakábelt cserélni, az elsőt a márkaszervíz végezte 8000 Ft-ért, a másodikat mi cseréltük 800 Ft-ért. A bal első kerék furcsa surlódó hangot adott ki, beállították a futóművet, fékpofákat nem cseréltek, mert azt mondták még nem kell, de sajna a surlódó hang megmaradt. Nemrég elfolyt a hűtővizem, még nem tudom mi volt az oka.
Car-men Kft, Debrecen
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |