Az én kis Matyikám
Nagyon szerettem! ? volt az els? igazi autóm, lényegében rajta tanultam meg vezetni.
Mikor megláttam a szalonban, beleszerettem a színébe, a mindig mosolygós arcába. Nem hagyott cserben sosem, nem bosszulta meg, ha kés?bb vittem olajcserére, mint ahogy ? azt elvárta volna. Elfértem benne, mindenhova el mertem vele indulni, könnyen fordultam vele, könnyen is parkoltam. Ha többen ültünk benne, nehezebben mozgott, de két személlyel az autópályán völgynek még 150-nel is gurult ;) Rossz tulajdonságot nem nagyon tudok említeni, talán csak azt, hogy néha nem akarta a váltó megtalálni a helyét, ha hanyagul váltottam, néha csak úgy recsegtek a fogaskerekek..
Remélem az új gazdája is úgy fogja szeretni, ahogy én szerettem.
- Nagyon hamar érintkezési hiba lépett fel a bels? világításnál, és nem kapcsolódott le az ég? semmilyen kapcsolóállásnál
- 3,5 év után az üzemanyagszint jelz? mutatója (a lámpát nem tudom, nem mertem kivárni)
- Miután bekábelezték a központi zár miatt, többször leesett az ablakleteker? kar alatti m?anyag karika
- Utóbbi id?ben néha az ajtó becsukásakor lenyílt a keszty?tartó, de lehet hogy úgy érezte, hogy túl van terhelve
- Amúgy motorikusan soha semmi baj nem volt az autóval.
Daewoo Halász (Tamási, Siófok)
Nem ajánlom senkinek, mert csak a pénzt szakítja le gátlástalan módon az emberr?l. Matyin a 30 ezres szervízért volt pofája 30 ezer forintot elkérni és talán még az olajat sem cserélték le.
Chevrolet/Opel szervíz (Kaposvár)
Bármit mondtam, megcsinálták, ha valami hibát elfelejtettem mondani észrevették és megjavították kérés nélkül is. Az autót fényezés után olyan tisztán kaptam vissza, mintha akkor hozták volna ki a szalonból.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Zastava | Következő autója? | Toyota Aygo |