igazi Koreai gyémánt !
mindig erre az autora vágytam.. de nem mertem beválalni mert daewoo:) mikor rászántam magam akkor lepodtem meg.. hogy 1 nagyon kényelmes és megbízhato auto :) tettem rá sport kipufogot, sport-filtert egésszen toroktol :) így kb 10 le-vel megnoveltem :) 0-100 kb 9,2 s! ez szerintem elég jo ahhoz képest,hogy 2.0 a motorja és 1 bálna!" de nem nagyon szeretek vele gyorsulni,inkább kényelmesen utazgatom vele:)hát a hírtelen kormány csapkodást nem nagyon szereti.. rogton tudatja,hogy kiakar mozdulni a menetiránybol..:) a kátyukat jol kezeli,szinte nem érezni a kocsiba :)de azért kerulgetem oket :P válto az nem valami szuper kicsit távol vannak egymástol-ugy fényévnyire :D de ha megszokod észre sem veszed :) a belso nagyon szép bár van 1-2 olcsao cucc benne :) de ezért az árért kielégíto boven :)
nos ennyi én még jo darabig megtartom :) megvagyok vele nagyon elégedve!:) persze van jobb kocsi a világon de a keret nem engedi meg :D ajánlom mindenkinek aki szereti a kényelmet kevés pénzért :)
- hát semmi nem romlott el rajta :) gondolom ez az elozo tulaj gondoskodásának koszonheto :) csak kotezo szervizelésre vittem.. olaj-csere stb :)de az logikus.. !
nem megyek márka szervizekbe mert horibilis osszegeket kérnek.. abbol nem kérek 50%-kkal olcsobban megveszem magam az alkatrészeket,na meg ´1 családi szerelo ora-dija is ennyivel olcsobb:)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1999 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 20000 |