Pakolható, hűséges öszvér
Az autót újonnan vettem Szegeden a Szold -2000 Kft- nél, a cég azóta sajnos megszűnt . Kezdettől fogva, kb. 1 éven keresztül gond volt a fogyasztással, de sokáig nem tudtak vele mit kezdeni ,többször voltam a fogyasztás miatt a szervízben, érdeklődtem, otthagytam, de sem számítógép nem tudott hibát kimutatni, sem ember . Na, ez ment egy pár hónapon keresztül, hogy hosszútávon, kényelmes autózással 10 l.-t evett az autó. Majdnem kihullott a hajam, már a fogyasztóvédelemmel is fenyegetőztem, de ekkor megtörtént a csoda. Megtudtam, hogy Baján dolgozik egy Tóth Lajos nevű úr, aki szerződésben áll a Daewoo-val és javíthat elektronikát és számítógépet a kocsin ,de mechanikához nem nyúlhat. Bejelentkezés, korrekt fogadtatás, számítógép kiszerel (5 perc) rácsatlakoztatva egy igen komoly külső számítógépre (nem a szervizekben használatos ócska Scan-
100-ra!) Gépen kb. 3 percig volt rajta, mindenféle diagrammok futnak, vonalak mint EKG stb....Gép visszaszerelés szintén 5 perc , és a fogyasztás beállva 6-8 l. közé. Győzelem!!!!! És ezt a lehetőséget még Szekszárdon sem tudták!!!! Azóta a kocsival semmi probléma. Utastér elől nagyon kényelmes, most próbált új H Astra ehhez képest fapados, mert a bal első ajtó támaszkodója annyira be van hozva az utastérbe, hogy a bal térdem állandóan a könyöklőt veri. Hátul mondjuk teljesen hátratolt első ülés mögött egy felnőtt nem nagyon tud fickándozni. Mivel 5 ajtósat vettem, ,döntött hátsó üléseknél nagyon jól pakolható, (ülések síkba dönthetők) Most szeretném lecserélni, de csak azért mert nincs benne klíma.
- Bal első lámpa izzócsere kétszer
- fűtésbowden szakadás egyszer (Garanciával ment )
Opel Süveges Szekszárd. Egyetlen egy jó szerelőjük van, egy idősebb Úr, Deé József. aki ért is hozzá. Még csodálom, hogy ott van. Egyébként maga a cég elég lancmók. Horribilis árakkal dolgoznak, ezért megfogadtam, ha lejár a garancia, oda többet nem teszem be a lábam.
Barátom műhelye, de a műszaki vizsgáztatáson kívül nem kellett csinálnia vele semmit.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | 1.1 | Következő autója? | Új Hyundai Accent 1.5 CRDI |