Olcsón jót, megbízhatót.
Mi 2000 májusában vettük 1.5-ös motorral 86 lóerővel, sedan. Ezzek a motorral teljesen jól megy, hármasban 60-100-ig nagyon húz tökéletesen lehet vele előzni.
A mostani értéke kb 600.e Ft. Ennyi pénzért ennél jobb alternatívát senki nem tud nekem mondani, hiszen az árához képest fiatal, igénytelen erre nem kellett költeni (de ha mégis olcsó az alkatrész) és bár tudom ez szubjektív sztem lekerekítéseknek köszönhetően sokkal jobban néz ki mint a vetélytársai (előző swift sedan, cordoba). Műszakilag sosem volt vele semmi baj soha nem hagyott cserben.Bármikor levezetek vele több száz km-t egyhuzamban még a hűtővíz sem melegedett túl egyszer sem. Fogyasztás kb 8,5l bár én inkább városban használom. Azt megfigyeltem, hogy 100-nál és 150nél ugyanannyit fogyaszt. 170ig teljsen stabil. Annál gyorsabban meg úgysem megyünk. A klíma azért levesz a teljesítményből és kb +1l benzin.
Én csak ajánlani tudom annak, akinek 500-600e Ft-ja van autóra és beéri egy nem "menő" autóval, viszont megbízhatót akar. Hozzá kell tennem én egyszer sem szégyenkeztem miatta :)
- Műszerfalon a légbeömlő kapcsolója, ennyi 9 év alatt.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Jaguar X-type |