Autók » Daewoo » Lanos (1997-2003)

Lanos 1.4

Még 1 éhes száj

Édesanyámé volt az aútó és 18. születésnapomra megkaptam...
Örültem neki mint majom a farkának hogy ilyen fiatalon hozzá jutottam egy autohoz.Végülis a formáját leszámitva és a FOGYASZTÁSÁT meg vagyok vele elégedve.Elvisz minden hova..Na de vissza térve a fogyasztásra..Nálam 10liternél az istenért sem akar lejebb menni...Bárhogy porbálok menni vele bármilyen lassan 5ösben alig nyomom a gázpedált ,nem..nem nem nem és nem..Mivel nincs keresetem ezért nagyon sok pénzem rámegy a benzinre...A haverom 320as bmw-je is kevesebbet eszik pedig hol van ez ahhoz a teljesitményhez a maga 75loerejével?
Teljesitményre nem tudom mit mondjak..Végülis 1.4-es kategoriában nem rossz..Én jártam ki vele gyorsulási versenyre és 1.4es puntot, polot, 1.6-os golfot, szuzukit lenyomtam vele ja és 1.4 mini cooper tdi-t is..Igaz hogy egy sport direkt szütör és egy univerzális dobot raktam a kocsira..mind össze 30ezer forintért..A könyve szerint 0-100való gyorsulása 15s ami nálam 12.5 volt..Na most áljunk meg egy szóra..Most sokan azt mondhatják hogy mit csodálkozik ez a hülye gyerek hogy ennyit eszik a kocsija..Igen ám csak ha igy megyek vele akkor 15-öt eszik.Nevetséges nem?Ömlik bele a benzin.Megfigyeltem amikor elindulok vele hideg motorral lejebb megy a mutató és ott megáll.Nem megy feljebb.Kegyetlen.
A hajtásra vissza térve nem ajánlom senkinek sem hogy hajtsa...Ezt a kocsit nem erre találták ki.Sokat jártunk a hajógyári szigeti gyorsulási versenyre és sikerült leégetnem a kuplungot egy óra alatt ,egy másik alkalommal pedig hengerfejes lett..3 henger müködött csak.
Szoval ezt a kocsit nem igazán erre találták ki.
Továbbá hogy szebb legyen raktam rá egy 15-ös alufelnit.Elég mutatos lett igy ,de viszont van egy kis gond..A felniken 195/50-es méretü gumik vannak.A hátsó kerekekre beleér a kaszni.Nagyon gyengék a hátsó rugói.Föleg ha megpakolják vagy hátra is ülnek bele.Ezeken a szar utakon ugy pattog mint valami gumi labda..Szoval beleér a gumiba a kaszni..Élet veszélyes.Most mivel tél van felraktam a téli kerék szettet és sajnos tavasszal nem rakom vissza a felniket mert nem akarom hogy egyszer elszáljon.igy is 5x kaptam defektet miota meg vannak.
Még mindig meg van de remélem hogy jövöre letudjuk cserélni.
Végülis megvagyok vele elégdve és elautokáznék vele még pár évet csak a fogyasztása nagyon zavaró.

- Kuplung, Hengerfej,Vezérmüszij

nem tudom