Lángos, a kedvenc igáslovam
Sajnos nincs imázsa ennek a típusnak, pedig szerintem igen jó vásár.
Szinte sosem volt baja, jól megy, halk, nagyon kényelmes, elöl, hátul (187cm vagoyk), nagy a csomagtere, bivalyerős a klimája, a motor szinte sportosnak mondható, elfogadható a fogyasztása, olcsó a fenntartása, a váltója tökéletesen kezelhető. Szerintem még jól is nézett ki 10 éve, mikor kijött, de ez nyilván egyéni megítélés kérdése.
Egyik bosszantó hibája, hogy az alapjárati léptetőmotor koszolódik, de ez egyszerűen orvosolható 5 perc alatt.
Az autó gyenge pontja a futómű, ami kicsit hangos, de mivel Budapesten használtam, ez nem feltétlenül az ő hibája, valamint a féket találtam egy kicsit gyengének.
Talán még a vacak autórádiót említeném, de ez ugye nem olyan fontos dolog, valamint a műanyag dísztárcsák nagyon gyenge minőségű felületkezelését.
Összességében kellemes csalódás ez az autó, nekem semmi komolyabb problémám nem volt vele, csak a szokásos szervízelésre kellett járnom vele.
Ajánlom annak, aki viszonylag dinamikus, nagy csomagtartós autót szeretne, elfogadható fenntartási költségek mellett.
- A légzsákvisszajelző modul 120000-nél, illetve gyújtáskábel szintén 120000-nél.
Nem hordtam márkaszervízbe (Sanyihoz hordtam), mert viszonylag egyszerű autó, és nem vagyok hajlandó 10000 ft-ot fizetni egy olajcseréért.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Escort | Következő autója? | – |