Garancia után megszivatott!!!
Jól fel szerelt,/klima-szervo,stb./
Nagyon megvagyok vele elégedve,ez a második Daewoom,az előző Nexia volt nagyon strapa bíró autó volt az is.Most már nincs meg,kicseréltem egy Suzuki sx4-re.Szerencsére jó áron be számították.Hála Istennek meg szabadultam tőle.
- semmi nem romlott el.15000km-mél volt olaj csere,13000 ft,fizettem összesen. 2006 Augusztus 19-én a Motorvezérlő elektronika meg hibásodott,1-es henger be fecskendezöjét nem vezérli.Három henger működik. A kilométer óra 36500-en áll. A szerelőm a hibát meg állapította,de javítani nem tudta,ezért a LEG KÖZELEBBI Márka szervizhez fordultam,ahol a motorvezérlőt meg rendelték Augusztus 23-án,10 napos határ időre vállalták,hogy meg jön Hollandiából.Szeptember 15-én elegem lett a hitegetésből és vissza kértem a foglalót,amit azonnal vissza is adtak.Még az nap délután a székesfehérvári Daewwo szervizt fel hívtam,hogy tudnak-e segíteni,és mit ad Isten tudtak,kérték,hogy Hétfőn reggel vigyem fel az autómat,addigra Budapestről le kérik az alkatrészt,úgy is volt,reggel 9-kor már tökéletesen működött a kocsim. Alkatrész ára:211686 Ft.+munka díj:4986 Ft
- Korrekt, gyors szerviz.Csak köszönettel tartozom nekik.Köszi.
Sarkadi autó- szerviz Siófok-Kiliti Tel:06/84-322-075.
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | nexia | Következő autója? | Suzuki sx4 Már meg van |