Autók » Daewoo » Lanos (1997-2003)

Lanos 1.6 sx

Feltünés mentes élet

Előszőr is nem ez az egyetlen autó a családba volt közbe amerikai, német, francia autónk és annak ellenére hogy viszonylag gyengébb márka, a kategória azonos autóktól semmivel nem rosszabb! Ami a teljesítményét illeti kategóriájába nagyon jól teljesít azonban ezek a kis motorok nem a haosszútávu használatra lettek kitalálva ezek az autók 40e km-ig nagyonjók de utánna érdemes túladni rajtuk ezt már valószínüleg inkább elhasználjuk amiért bagót adnának érte. Ami nekem nem tetszik az az ibojgós futómű ami városba tökéletesen teljesít de a gyors kanyarokat felejtsük el! a fogyasztás lábfüggő mint mindennél 8- 10 között kijön az ember mindíg! De aki rám halgat fenttartási költség ide-oda ezekkel is van annyi anyagi maj mint egy nagy vassal és ezt tapasztalatból mondom mert egy rendberakott nagyteljesítmenyű autót csak szervizelni kell amíg ezt szerelni!

- befecskendező, alapjárati motor rendszeresen, gyújtástrafó rendszeresen és vele együtt a kábelek, gyertyák, futóműbe: rúdfej, stabilizátór, toronycsapágyak és 180e km-nél teljes motorgenerál

előszőr márkaszervízbe, de miután semmit nem voltak hajlandóak kicserélni garba még a trafót sem ezért letettünk a drága szervízről és égy autószerelő barátommal együtt szervizeltük

Fenntartási költség (5) Évjárat 2000
Előző autója? renault 19, daewoo nexia Következő autója? mercedes ml55/s600