Autók » Daewoo » Lanos (1997-2003)

Lanos 1,6 16v Sx Forza

Eperszínű koreai

Viszonylag új állapotában jutott hozzám,elvileg sérülésmentesen.Gyakorlatilag csak az eladásakor derült fény arra, hogy már törött volt.A következő tulaj vitte el a Cdt (Car Dynamic Test) állapot felmérésre,ahol világos információt lehet kapni az adott autó: motorikus,erőátviteli,karosszéria,futómű százalékos állapotáról 20ezer forintért.}
Nálam nem volt vele probléma,csak idegesített az,hogy a gázpedál milliméteres lenyomásakor is felment a fordulatszám 1500/percre, és ez finom parkolási manőverezéskor egy kezdő autós benyomását kelthette az épp akkor, és ott elhaladókban.

8 literes átlagfogyasztását sehogysem tudtam lejjebb szorítani bármivel is próbálkoztam (autópálya, autóút 90km/h sebességgel).

- alapjáratot szabályozó motor(garanciális csere)
- motorirányító kábelköteg csere(gyártási hiba, garanciálisan cserélték)

Váczi Autóház,Vác

Nagyon készségesek,segítőkészek,gyorsak és olcsóak (garancia):)))))

Fenntartási költség (8) Évjárat 2001
Előző autója? Kadett 1.8 S Következő autója? Fiat Tempra 1.9 D