Célhardver
Az enyém a "mai" autók legfapadosabbika. Nincs szervo, nincs elekromos ablak, nincs klíma, minden műanyag (kicsit zörög), műbőr. Rendbeszedtem, huzatoltam, jól megy, nem hivalkodó, még csinos is: sötét metálkék, alufelni. Összeszokás után a fogyasztás is vállalható. Olcsó és finom:) Még egy-két bajom van vele: kellene egy bontott hátsóablak, működő fűtéssel, kideríteni, hogy miért cseperészik a benzin teletankolva(! rémálom, de nem volt módom kinyomoztatni, úgyhogy még féltankkal járok), van egy szakadt kartergáz-visszavezetőm, s kell valami normális hangcucc. Család nélkül amolyan igénytelen A-ból B-be (szórakoztatóan) elvivő hippijárgányként kezelem. Annak sirály, még egy-két évig biztos elég nekem.
- Megvettem kereskedésnél, de az előélete homályos volt, az biztos, hogy fakezűnél/falábúnál volt - húzkodva volt, hál istennek karosszériázás nélkül megúszhatóan. Olajcsere, gyertyacsere, fékolaj, hűtővíz átnézése, ablaktörlőcsere, kormányösszekötőcsere, fényezés. Mázlistaként "belsős" munka volt minden. Ezen kívül van még pár nyavaja, de csak a lustaságom miatt vannak még meg...
Chevy Duna - felejtős. Nekem olcsó volt, de inkább lett volna drágább, és figyeljenek oda. Sikerült lebontanom kicsit az elejét: szépen megcsinálták, de 4 hét múlva, félreálló kormánnyal kaptam vissza.
Chevrolet Gombos: csak műszaki vizsga, felkészítéssel. Tényleg jár mosoly is mellé:) Korrektek, pontosok (árban és időben is) és szívélyesek voltak velem. Megyek máskor is.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 12000 |
Előző autója? | Civic ´86 | Következő autója? | Apám Fabiája. Ha lesz család, sztem Octavia/307 kombi legyen |
Verdikt | (5.8/10) |