Szerethet? koreai, amcsi álnéven
Kényelmes, motorjához képest városban dinamikus, országúton 4 utassal, hagyjuk. A korábbi Daewookhoz képest az összeszerelés min?sége példás, váltó akadós. Az apróbb hibáktól eltekintve jól használható kezes autó. Az értékvesztése a Chevivé válás óta rémes. Összeségében elhanyagolható kompromiszumokkal szerethet?, ár- érték arány 10 pont. Csomagtere családnak már kicsi. Ebben a változatban biztonság szinte nulla. Légzsák nincs, ?vfeszít? nincs, csak az els? bekötési pontok magassága állítható, szervó, ABS nincs. Az is igaz, hogy a kett?vel jobban felszerelt ezeket alig 400 ezer többletért tartalmazza. Alapár anno 2004-ben 1.890.000.
+ Öt fejtámla, b?ven elegend? kacathely
- Rideg, karcolódásra hajlamos m?anyagok
+Kultúrált motor
- Konstrukciós hiba folytán a motor hajlamos alacsony fordulaton használva bekormozódásra, mely a Check lámpa indokolatlan világítását eredményezi ergo pörgetni kell, akkor viszont fogyaszt.
- Sok-sok bosszantó, gyárinak mondható hiba. Folyamatos nyikorgás és ropogás az els? futóm?böl. Kormányszerkezet csere, bal els? leng?kar csere. (Garanciában). Futóm? zsírzás igényes, akár 4-5 ezer kilóméter után is szárazak, nyikorgósak lesznek a szilentek. Nekem kicsit a kispók függ?csapszegének karbantartási igényét jutattja eszembe. Tank nem tud jól szell?zni, az AC pumpa összeszívja a tankot, folyamatos ropogás, pattogás, megoldás nincs.
Daewoo Maxabo
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |