A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Daewoo » Kalos (2002-2004)

Kalos 1.4 S 

Az ítélet értékelése
2,7(3 db)

Egy Tank..Minden túlél :) Vol. 2

Szöveges ítélet

Egyszer már írtam ide, Gondoltam írok egy újat. Hát a Kis Kalosom elérte a 310.000 kilométert. Azóta egyszer hagyott cserben. ( Előző bejegyzésbe írtam már a hátsó fékes történetet.
Történt az esett, hogy elmentünk egy baráti társasággal egy hétvégére bulizgatni, stb. Este leállítottam, reggel már nem indult. Oké, egy két telefon, jött haver, vonatót kötél és irány haza. Másnap mehet a szerelőhöz, nem tudja mi van, mond ezt azt, 100.000, 200.000ről beszélgetünk, majd megnézi a vezérlést, nincs ott a helyén jel, nem piszkálja. Így se volt biztos, hogy csak ez a baja, de hála az istennek csak ez lett. Mi hibánk is volt, de megúsztuk.
Összegezve: 310.000 van a kocsiba. Egy Daewooba. Lehet mi voltunk vele szerencsések, és pont jót fogtunk ki, vagy csak szimplán törődtünk vele és meghálálja. Mai napig használom Napi szinten, most egy kicsit futárkodom vele, napi 60-100km.t megyek vele. Nem tudom, meddig fog szolgálni engem, jön egy két mondhatni nagyobb javitás( Kipufogó, szilentek, stb stb.) De remélem még sokáig hű társam lesz. Mellette van most egy Skoda Octavia 1.9 TDI, de ne hasonlítsuk össze a kettőt, nem egy kategória. Olvasok Negatív illetve pozitív bejegyzések. Ne higgye azt mindenki, hogy egy BMWvel, Mercivel, vagy bármilyen más autóval nem lesz gondja. Lehet több mint gondolná, vagy kevesebb. Én szerencsésnek mondhatóm magamat ezzel a Kalossal, illetve úgy tűnik, egyenlőre a Skodaval is. 400.000nél Jelentkezem!!:)

Hibalista

- - Valami történt a hátsó fékkel, beállt, meg se mozdult a kerék. - - Vezérlés. - - Vezető oldali ajtó magától kezdett rozsdásodni, hamarosan le kell cserélnem. - - kipufogó. 3-szor volt hegesztve.. Hangjából ítélve sokan azt hiszik, hogy egy Subaru van mögöttük, csak meglepődnek, mikor megelőzöm őket.

Ide hordtam szervizbe

Maszek.. Olcsóbb, jól dolgozik.

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Kényelem (7) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (9) Vezetett km 310000
Szerviztapasztalat (1) Átlagfogyasztás 9 l
Előző autója? Következő autója? Octavia
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.3/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Daewoo Kalos 2002

További ítéletek (146 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)