Szép vagy,mint az álom,de a rükvercet nem találom
Szerintem nagyon szép és legalább ennyire kényelmes is,a lemezek vékonyak kicsit rozsdál itt-ott,de nem vészes.Nálunk aztán kapott rendesen,karbantartást is (szigorúan tízezrenként, jó olajok, stb)kiképzést is hárommázsás futóra hat mázsa cucc végigrángatva a fél oszágon,Norvégia,Svájc körbejárva három héten belül,pedig akkor már 170000 volt benne.SOHA egyetlen alkalommal sem hagyott cserben.Alkatrészt mostanában már bontókból is könny? szerezni javarészt csereszabatos a nexiaval.A fogyasztása nem valami álom,igaz nyomom is neki mert kívánja a pörgetést,aki ügyes rakott bele gázt,egy vasúti vagon gáztartálya is simán elfér a brutál méret? csomagtartóban. Amit nem szerettem az a rádióantenna idétlen hangú ki-be mászkálása volt,de ez megoldódott elunta és végképp beragadt;)Még egy apró bosszúság,a hátramenetet id?tlen id?k óta els?re csak akkor veszi ha jó a kedve ,ha néha sikerül csodálkozom is er?sen. Presztizse nem sok az értékvesztése viszont annál inkább,úgyhogy mint "dógozós" autó megmarad náluk míg az utolsó molekulája szét nem esik.
- 40000km valami kuplung bizbasz csere garanciás,75000km h?t? ereszt,csere ,120000km f?t?radiátor csere,kb ugyanekkor az önindítóban elkopott valami fogaskerék nem nagy ügy,kipufogódobok,fékbetétek,vezet?ülés széttört alattam ki is ültem már teljesen,elektromosan kifogástalan,hihetetlen,de ég?cserékre sem nagyon emlékszem az elmúlt kilenc évben.Mostanában már eszegeti az olajat 1liter/7000km de amit kapott már nem csoda.
Alfa autóház Hmvhely vegyes élmények de kibírható
HAVER kategóriájú szerel? ,meg vagyok vele elégedve de 9 hogy ne bízza el magát
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | escort egynyócdé | Következő autója? | Honda jazz már megvan de az ESPERO is marad |
Verdikt | (7.7/10) |