Nagyon nagy, és az enyém!!
Hat igen eddig meg csak a harmadik honapja elvezhetem a szolgaltatasait de meg vagyok vele elegedve.Ugy kezdödött az egesz ,hogy mar elegem volt hetvegenkent a haverokra bizakodni ,ha valahova menni akartam.Penzem az sok nem volt,de ha mar autot veszek, akkor rendeset .Kethetnyi fontolgatas es kereses utan mellete döntöttem.(eddig ugy latszik jol),.Szerencsemre a szeriahibait mar az elötti tulajdonos orvosolta(rugok,elosztofej,vizpumpa csapagy),tehat relativ jo allapotban sikerült beszerezni.Ami a vezetesi konfortot illeti nagyon kenyelmes,de az opeles rugok gyanant egy kicsit alacsonyabb lett es kemenyebb az egesz futomü,ami csak javara lett.Felszereltsegben nagyon jo(allithato kormany,ABS,klima,airbag(csak egy),fütött tükrök,elektromos fenszoro allitas,el.tükör,),es bazi nagy csomag-utaster.A szervoja kifejezetten lagy problemamentes iranyitast biztosit.Ami a motort illeti 1.5 16v 90Le, 2500-as fordulatnal kezd igazan huzni,alatta eleg lusta.A fogyasztassal nincs gond nyugottan 6-7 literrel el lehet menni.De egy kis plussz erö nemartana neki.Ami a fenyszorokat illeti ,lehet hogy csak az enyemen ,de nagyon szarul vilagitanak este megha teljesen is fel vannak allitva,remelem erösebb izzokkal orvosolhato.Belsö zaj nagyon nincs ,de magasabb fordulatnal hallati magat a motor,ami persze valakinek nem gond.:) Összesegeben egy hatalmas kenyelmes joszag. Ami a vetelarat illeti nagyon nincs ellenfele.Remelem kesöbb is ilyen lesz a velemenyem.
- vizpumpa csapagy,hatso rugok,eloszto fej,rohadt kipufogo
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1996 |
Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 120000 |
Előző autója? | Polski fiat 1.5 | Következő autója? | Ugyan ez csak egy kis tuning |
Verdikt | (6.8/10) |