Még mindig sokat gondolunk rá!
Jó jó jó.Az áráért csuda jó,főleg egy fapados Felicia után ami szintén jó.Kényelmes,csendes kicsit nyiszog itt-ott a kárpit.Állítható kormány+ülés jól belőhető a vezetési pozíció.A városi fogyasztás 13-14 liter!Kétezres motorral persze.Olajfogyasztás nulla.
- El.ablak többször is.Házilag javítható kontakt spray+berhelés.A többi csak kopó-fogyó alkatrész.Ja termosztát(6000Ft).Bosal dob 18000Ft.Ezeket cseréltük legutóbb.A kilincsek eltörnek egymás után 1-2 éven belül. A csomagtartó beázott mivel a hátsó ablak ragasztása hiányos volt,házilag javítva.78ekm-nél generátor felújítás 28eFt.Újabb 10ekm eltelt.2008 tavasz:első lengéscsillapítók, csere 30eFt, röviddel utána meghalt a vízpumpa(bár 1 hónapig még így jártam vele) tehát vízpumpa+feszítő+vezérműszíj 50eFt.Ja és az egyik kilincs megint eltört:(((Ami még tönkremehet:elektromos antenna, kesztyűtartó zárja, ajtókárpitok patentjai, üzemanyagszint jelző, de ezek a működést alapvetően nem befolyásolták. - 2010-ben eladtam, jó autó(a gyerekek még most is emlegetik a Focusban ülve) emléke örökké a szívünkben él:)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Felicia 1.3LX | Következő autója? | Focus Turnier |