A megbízható és olcsó Luxus Limuzin
Ez egy batárnagy koreai (az enyém eredetileg az amerikai piacra gyártott db, tehát valamivel különbözik az itthon látott példányoktól) limuzin!! Az első perctől imádtuk!!!! Még most is!!! Mindenhova elvitt-visz minket gond nélkül, kényelmesen!!!
3* Svédország oda-vissza és legalább ennyiszer Erdély is!!! Jaaa, és 5 személlyel, teljesen megpakolva!!! Nemcsak, hogy állta a sarat, de túlszárnyalta képességeit is! A német autópályán 5 felnőt emberrel fullra pakolva (egy doboz gyufát nem tudtunk volna már hova rakni) 195 km/h (7 évesen)!!!!! Mondj még egy ilyen autót ennyi pénzért!!! Zseniális járgyány!!!
Gyorsulása viszonylag jó, fékek rendben, váltani nagyon könnyen lehet, csomagtartó óriási, beltér nagy, kényelmes, nekünk még az eredeti Daewoo rádió van benne, de nem is kell más, mert marha jól szól a 4 hangszóróval együtt (annyi, hogy kazis)!!!
Motorja sok nyúzást kibír és szinte hibátlan!!
Ami nagyon tetszik: nagy, kénylemes, könnyen kezelhető, egyújjas szervó, 4 db. elektromos ablak, gyors hűtés-fűtés, ha belendül nem menekül elölled senki, megbízható, jó látótér, ár-érték arány
Persze, lehet, h kifogtam egy kitűnő példányt (az enyémet még Koreában rakták össze, nem itt Európában -asszem Romániában-).... ezért a többi Espero ettöl eltérhet, de sztem nem sokban!!!!
Megérte ez az autó!!!!! 8 éve a mienk!!!!
- Elektromos rendszer (ablakok, centrál zár) - de, az elektronikához konyító tulaj meg tudja szerelni 1-2 óra alatt, viszonylag egyszerűen!!
- Most a kuplung lett cserélve, munkahengerek meghaltak (175000 km-nél !!!)
- Légkondi hibás (lehet csak vmi kis baja van), de annyira nem is hiányzik, a légbefúvó rendszer tökéletes: pár perc alatt a legnagyobb hidegben is meleg van a kocsiban! De ha hideg kell az is jön rendesen!!
- Kicsit rohad a bal kerék felett, de ezt a korához csatolom... (javítható)
- Így 13 évesen a tompított világítás baromi gyenge full sötétben (valószínű a tükrök benne kicsit elhasználódtak már....ezt hallottam)....megoldható
- Automatikus antenna néha nem tolódik ki teljesen, ill. nem húzódik vissza teljesen (ilyenkor: rádio kikapcs és vissza, és lám siker!!)
Daewoo Gyulai (Mostmár Chevrolet Gyulai)
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1995 |
Előző autója? | 120L | Következő autója? | talán Citroen C3, Peugeot 307 vagy Renoult Thalia |
Verdikt | (7.3/10) |