Román traktor
Még alig háromszáz kilómétert tettem bele, de gyorsan megszoktam a járgányt. A kocsi céges, lényegében egyedül használom-fogom használni.
Mindenféle érzések kavarognak bennem, de VW groupos kocsiból átülve ég és föld a külömbség.
Egy jópár jószágot megnéztünk,Skoda Octavia Combi II 1,9TDi és VW Golf V Variant között válogattunk, de szarabbnál szarabb használtkocsikkal találkoztnuk, míg végső elkeseredésembe főnökömnek megemlítettem hogy vegyenek inkább egy új Dáciát.
A kocsiról egy pár keresetlen szót..
Motorja jólhúz, pályán szempillantás alatt 140en van ha nemfigyelsz. A motorhoz még annyit,hogy 2300as fordulat felett nagyon elkezd ám vibrálni az egész auto és ez nagyon idegesítő. Turbó túl hangos golf, octaviamhoz képest..
Hátramentbe 3x-rra ha betudom tenni a sebességet akkor az nagyon jó. Ratyi a sebváltója az biztos.
A servókormány nagyonpocsék,nagy a holtjátéka a kórmánynak, nagyon kell figyelni hogy fordul manőverezés közben, elzsibbad a kezem egykettore varosi használatba.
A jobb hátsó ajtót már 3x nemtudtam bezárni , még észre nem vettem hol a baj. Az ajtó felakad a gumitömítőben, agyf...t kapok attól hogy 3xora lehet csak bezárni néha
A tetőn olyan pontheggesztések láthatók, hogy az ha 3-4évet kibír rozsda nélkül, az nagyonjó lesz.
Motorháztetőpánt fedetlen, hó ,eső biztos jót fog tenni neki...
Fokozatosan fogom írni észrevételeimet :)
- Ajtó gumitömítés
Winkler Nagymihály