Autók » Dacia » Logan (2013)

Logan 1.2

Román f.s talicska

Az autót 2017 januárjában vásároltam. Kellett egy olcsó tágas új családi kombi. Nem szerettem volna használtat. Úgy gondoltam egy új autó kibír minden gond nélkül 5 évet anélkül hogy elromlana, öt év múlva meg csere. Hát nem....
Kb 10000 km-nél hátsó lambdaszonda csere. Azóta még kétszer. Januárban lejárt a garancia. Most megint írja a hibát és közölték velem hogy most már fizetős lesz. Kedvezményesen megcsinálják, de fizetnem kell érte. 9 hónapja cserélték utoljára. januárban a hátsó féket kellett szétszedni mert a pedál lenyomásakor olyan hangja volt mint egy rossz talicskának. Álló helyzetben is a pedál nyomkodásakor nyikorgott. Tegnap az akkumulátor merült le pedig látszólag semmi fogyasztó nem maradt rajta. Napi használatban van szóval nem állásába merült le. Ha így folytatja nem lesz nálam öt évig.
Az 1,2 motor nagyon gyenge. Ha van lendület akkor már megy, de egy előzést kétszer is meg kell gondolni. Én egy új autótól többet vártam volna. Lehet hogy olcsó de lássuk be ennek is megvan a miértje. Nem hiszem hogy a következő autóm Dacia lesz.

- hátsó lambdaszonda 4 szer
- hátsó fék