Tuti tipp családoknak
Nagyobb autó kellett.3 kisebb gyerkőc,közben sok cucc is.Eszembe se jutott a Dacia.Aztán megláttam a Renault kereskedésben.3,5 éves,1 tulaj,18000 km,1.3 millióért.Klíma,el.ablak-tükör,gerinctámaszos vez.ülés,mp3 cd,gyári 15-ös alufelni,fed.számítógép,garázsban tartva,mint az új.A régi tulaj Dacia Sanderót vett helyette.Gondoltam ha ujra Dacia,akkor rossz nem lehet.ABS nincs,nem zavar.Szervízbe tetettem fel sárcsapókat,első kerékív védő müanyagot,meg vettem bele gyári csomitálcát négyezerért.A kormány szervója kicsit nehéz,lehetne könnyebb,meg gázelvétel után lassan esik le a fordulatszám.A fék super,a futómű csodálatos,végre egy autó ami rugózik,és kanyarba is jó.A tér belül hatalmas.A müanyagok olcsók,müszerfal egy darab,de legalább nem zörög.A csomitartóba a pótkerékre tettem egy darab farostlemezt,így nem nyomódik be a filc.A gyerekek imádják hátul,3 gyerekülés bőven befér.A gyári gumik szárazon jók,de nedves úton életveszélyesek.Tavasszal normálisak lesznek feltéve.A kötelező szervízt itthon csinálom,kicsit sokallom a 4 éves szervíz kb 70000-es költségét.Ezt még itthon lehet szervízelni,egyszerű mint a régi Ladák.Hibák még nem voltak,utálnám is ha lett volna.Kár hogy drága a szervíz,pedig elégedett vagyok velük.Ajánlani tudom gyerekes családoknak,és a név nem számít,meg van rajt egy felirat is "Logan by Renault".
- Még semmi.
Renult Baumgartner Szombathely