Autók » Dacia » Logan (2004)

Logan 1,6 8V és 1,4 8V

Román munka dícsérete

Az autónak 1001 pozítívuma van, s még jó nagy is, amúgy meg még egy footbalista is megveheti. A hihetetlen elavult motorok helyett, ami meghal az emelkedön, ez megy rendületlenül, nem hogy gyorsan, nagyon gyorsan, a többi kocsi miatt viszont nem lehet menni még dinamikusan sem, a nagyon pontos váltó, a futóm? (már a fapadosban is) kiváló, ahogy azt beharangozták az újságírók, fel se akar borulni, pedig még kanyarstabilizátor sincs benne. Sajnos nincs ABS az alapban, ami f?leg a téli közlekedésben elengedhetetlen (e miatt sikerült keresztbe állnom és jól belémjöttek, pedig észrevehették volna, hogy hibázok), most már tudom, hogy meg kellett volna azt is külön rendelni. Bár nem lényeges, de az igénytelen kidolgozás, ami jelen volt a céges toyotánkon (szerencsére vállalati volt és le is selejtezt?k ezt az autónkat) Inkább 100x A RÉGI SWIFTET, vagy 200x LOGANT, bár kisebb, de biztonságosabb! Ezért a pénzért vehetnék egy használt MÍN?SÉGIBB AUTÓT pl Honda Civic, Toyota Corolla, de ezek az autók tényleg nem fognak így teljesíteni! Tapasztalatból tudom!

- Csomót csavargunk vele meglazult utakon így(f?leg a futóm?ben) komoly kárra számítottam, barátom VW-Skoda-márkaszervízében átvizsgáltattam, de semmi. ? azt mondja, a nem létez? jól m?köd? német kocsiban is annak az elektronikája betrafált volna, mivel a szutyok tervez?k nem a renaultol származtatják az ötleteiket.
- Semmi nem romlott el rajta, de várjuk meg a 100 000. km-t, majd akkor jobban megdícsérem!

renault márkaszervíz Miskolc

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző autója? Swift 1,6 16V Következő autója? mindent, csak francia legyen!
Verdikt (8.9/10)

Dacia Logan 2004 (2004)