Autók » Dacia » Logan (2004)

Logan 1.6

Mint a régi

Amikor elhatároztam, hogy új autót veszek, azért döntöttem a Dacia mellett, mert kedvez? volt az ára és tágas volt az utastere, nagy volt a csomagtartója. Gondoltam, hogy olyan rossz nem lehet ha a Franciák tervezték, és szinte minden tesztben dicsérik,de sajnos románok gyártják és az enyém biztos péntek délutáni m?szakban készült! Egy hónap után az elektromos berendezések sorra mondták fel a szolgálatot, de ez csak a kisebbik hiba volt, jött az injektor meghibásodása, javítása garanciában történt. Már kezdtem megelégedni az autóval technikailag, de 3 hónap után jött a féltengely darálása. A szervizben azt mondták valószín?leg anyaghiba okozta a meghibásodást. Eltel 5 problémamentes hónap, és számomra a végs? csapást a vezérm?szíj szakadása okozta, hozzáteszem a szervízben gyorsan és korrekten dolgoztak. A bels? kényelem a tágasságnál szinte ki is merült, az ülések nem igazán voltak kényelmesek. A m?szerfal magáért beszél, mindenki döntse el maga. Meghoztam életem legjobb döntését, eladtam.Buktam rajta cirka 500000-ft-ot!!! egy év alatt, de még így is örültem, hogy megvették. A menetteljesítményr?l meg annyit, hogy az 1.6-os okhoz képest gyenge, már ha megy! Remélem tanúságos az írásom!

- Féltengely, generátor, izzók, injektor, m?szerfal világítás, vezérm?szíj szakadás és a következményei.

Renault Baumgartner

Fenntartási költség (5) Évjárat 2004