Autók » Dacia » Logan (2004)

Logan 1,4 MPI LAURÉATE

Létezik a román csoda!

Minnél többet megyek vele annál inkább tetszik. Miel?tt megvettük böngésztem az interneten és különböz? véleményeket, találtam is jót és rosszat egyaránt. Egy kicsit úgy éreztem, hogy 19-re húzok még egy lapot, de ez csak a nevének, illetve a nem túl fényes csengésének volt betudható. Maga az autó egy igen kellemes csalódást okozott szinte minden tekintetben. A rugózása, a menettulajdonsága, az utastér kényelme 100%-ig meggy?z?tt arról, hogy nagyon jó vásárt csináltunk ezzel az autóval. Sokat hallani azt a közgazdasági frázist, többek között a korábbi véleményekben is, hogy az ár-érték arány tekintetében nincs párja. Igaz.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kényelmes, nyugati színvonat és keleti kényelmet nyújtó autót akar venni magának és a családjának.
Persze a megbízhatóságról majd egy pár tízezer kilóméter után lehetne hitelesen nyilatkozni, de bízom benne, hogy meg is fogom tenni.
Az egyetlen dolog amivel nem vagyok egészen kibékülve az a tükrök mérete. Mindhárom tükröt meglehet?sen kicsinek érzem, ezéltel elég nagy a holttér.

Két hónapos még alig múlt az autó, a tet?lemezen elkezdett peregni a festék. A bajokat tetézi, hogy azóta a motorháztat?n és az ajtón is ugyanez tapasztalható. Elvittem a szervízbe fel is vették a hibát, de arra hivatkozva, hogy a Renault Hungáriától kell egy illetékesnek megnéznie a mai napig sem kezdték meg a garanciális javítást. Lehet hogy csak a szokásos formám az , miszerint a megvásárolt fogyasztási cikk rövid idön belül meghibásodik, vagy ......

- Még semmi, de remélem ez még egy jó darabig így is marad!
- Nem jött be. Sajnos a fényezés megadta magát a kocsin.

Sajna nem valami gyorspolkás a szervíz.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? 601s Következő autója? Logan Combi