Komótos kedves
8 hónapos,12 200 km-el.Isten bizony nem gondoltam volna hogy így fogom szeretni.Akik fikázzák azoknak 10-20 éves szoc. autójuk van.Nincs versenyben a néhány millával drágább jószágokkal,de miben is kellene versenyezniük?Kényelmesen megjártuk vele nyáron a Karlovy-Vary - Kynsperk utat ami csak oda majd´ 900 km.A fogyasztás átlag 7-re jön ki a computer szerint.Légkondival.Az is igaz hogy nem vagyok egy streetracing tipus.Ami viszont nagyon zavar,az a két visszapillantó tükör.Nehezen hajtható be!Mikor azt hiszed hogy most töröd le,akkor hajlik be.Egyszerü embernek ezért az árért szuper vétel!Elől Renault 1.4 mpi vigyorog,100 000 vagy 3 év gari mint a japánoknál,2 év assistance!Emberek,mi baj lehet?Így indultam neki a vételnek, és nem bántam meg!Ja,a régi "hírnév"!Ha a Renault rá meri írni a nevét ...Szóval ez a Dacia nem az a Dacia,mint ahogyan a Skoda sem a régi már.Ez az autó egyszerüen fantasztikus,azt hiszem sok gyártónak fáj hogy lehet olcsón jót gyártani.Nincs füst-köd-lézerágyú-meztelen csajok,százmilliós reklám (beépítve a kocsi árába).Az ADAC teszten felborult Logan képeit hozta az egyik "lap".Amikor a Renault elkezdett érdeklődni az ADAC-nál a hogyan is volt-ról,jött a "háátazúgyvóóót" címü mosakodás.Ciki nem?A hazánkban világhírü német autó presztizsét védendő.De végül kisütötték hogy a felni nem volt megfelelő.Nem volt egy fényes lap a "mindenható" ADAC történetében (nem is nagyon dicsekednek vele).A cégem külföldi ügyvezetőjének 10 millás full-fullos Passat kombija a délutáni Margit hídi csúcsban pusztult meg 9 hetesen!Letiltott a computer,5 perc alatt beállt a Margit krt.Az assistance 3/4 óra alatt jutott oda,elsősorban a dugó miatt.A mai napig nem mondták meg a letiltás igazi okát,előadtak egy a "cunder megütötte a düznit,és ez megsértette a laffantyú jeladójának vezetékét, ami hamis jelet küldött" verziót.Szóval a lényeg: LEHET OLCSÓN JÓT GYÁRTANI !!! És nem kell leborulva imádni a "nagy" márkákat,elég elolvasni az a2-ben a "Visszahívták" rovatot.Most 14 hónapos,21 500 km-el.És egyszerüen imádom!Hibátlan,kényelmes nem zörög.Ez pedig nagy szó,akik a Brno-Prága "autópályán" jártak már,tudják.Csak a kötelező assistance átvizsgáláson volt,hozzá sem nyúltak.nem volt miért.
- Mivel még csak 7 hónapos,nincs szervíztapasztalat.Sem "ezek romlottak el rajta".Szerencsére.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 12000 |